Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kikerekedett igazság, az elkövetkezendő katasztrófa helyzetről

2013.06.05


2013.04.19

Már egy jó ideje tudom, hogy a nyomás 0.6 atm – g nem fog lesüllyedni. Azt gondoltam, hogy talán a tudósok és kompetens személyek berezelnek, és tesznek valamit az ügy érdekében. Tévedtem, mert ezt a társaságot nem érdekli saját érdekeiken és önzéseiken kívül semmi. Inkább elpusztulnak csak egy “kis mitugrász” ne arassa le a babérokat. A kis mitugrász nem akar learatni semmit, csak megakadályozni egy hatalmas katasztrófát, és jobbá és szebbé tenni mindenki életét, még az övékét is! Sajnos nem tehetek róla, hogy a kis ujjukat sem nyújtották felém, illetve az emberiség felé, mert ebben az ügyben én egy kis apró pontocska vagyok, emberek milliárdjainak létezése a tét, mind három hullámhosszon.

 Ha értelmes, tanult emberek ilyen kicsinyesek, és nincs bennük semmi empátia, és csak saját egyéni érdekük és hírnév szerzés a céljuk, és mellettük mindenki más lehet áldozat, akkor ez a réteg a barbárok fogalomkörét meríti ki.

 Az igazság egyszer úgy is győzni fog, és a huszonegyedik század tudósaira az elkövetkezendő nemzedékek, mint csaló, elavult tudományos dogmákat terjesztő, megalkuvó emberekre fognak emlékezni.

 Nem rejtem véka alá az érzelmeimet, már eljutottam arra a pontra, hogy nem érdekel, ha meghurcolnak, megtaposnak, azt csinálnak velem amit akarnak, az igazságért akkor is kiállok, még ha az, az életembe kerül.

 Sok egyéni problémám, és kedvetlenségem is hozzájárult, hogy ilyen sok idő telt el, hogy elém tárult az igazi veszély mibenléte, és a jelen között, és azt átadjam, és megismertessem Önökkel is, amely nekem is apránként bontakozott ki.

 Miért is nem fog soha bekövetkezni a 0.6 atmoszféranyomású állapot?

 Az önszabályozó rendszer nem engedi, ugyanis a sarki jég olvadása nyomáskiegyenlítő funkciót tölt be.

 Az enyhe tél, amit a fokozott naptevékenység idézett elő, csökkentette a nyomást, és, mint már korábban említettem, egészen 0.71 atm – g lement. A nyomáscsökkenés, energiaszint emelkedést jelent, aminek hatására elkezd olvadni a sarki jég, a sarki legalacsonyabb energia szintű elektronok a magasabb energia szint felé megindulnak. A folyamat az előző részben már részletezve lett.

 Az elektron áramlás addig tart, amíg a nyomás kiegyenlítődik, vagyis újra egy atmoszféra lesz. De van egy óriási probléma! Mire ez a folyamat a végére ér, három év múlva, elolvad az összes sarki jég, ami szokatlan következményekkel jár.

 Az egész Földön 20 fok lesz az átlag hőmérséklet, fűtésre nem nagyon lesz szükség, az energetikai ipar összeomlik. A sivatag benedvesedik, a levegő páratartalma hetven százalék körüli lesz, az eső gyakran fog esni. Következményeként a betegségek és járványok a Föld lakosságának a felét halálosan megbetegíti, ezért felére csökken a népességszám.

 A tengerszint emelkedése, nem csak a parti részeket önti el, hanem a szárazföld mintegy száz kilométeres sávját. Nagyon szomorú világ vár mindenkire, senki nem tudhatja ki lesz az áldozat és ki éli túl.

Napfénymentes lesz az év legnagyobb része a Nap csak ritkán fog sütni, az idegenforgalom teljesen megszűnik, a strandokat bezárhatják. A kórházak zsúfolásig tele lesznek, sőt nem lesz hely a betegeknek, nem lesz aki dolgozzon. Tíz évig fog tartani ez az időszak, amíg a sarki jég kb. fele visszaáll, de akkor kezdődnek az éghajlati anomáliák. A kiszámíthatatlan időjárási viszonyok a mezőgazdasági termelés drasztikus csökkenését vonják maguk után, ami újabb áldozatokat fog követelni. Ez a változékony időszak kb. Megint tíz évig fog tartani, amíg ismételten helyre áll a sarki jégtakaró, és a megszokott éghajlati viszonyok tért hódíthatnak.

Húsz év múlva a Földön öt milliárd ember fog élni, a szaporulattal együtt.

A sarki jég visszaállítására egy fél év áll rendelkezésre, mert ha nem akkor megindul a visszafordíthatatlan folyamat és onnantól kezdve reszkethet mindenki!

De,ez a három év sem lesz rózsás, mert  az időjárás nagy szélsőségeket fog mutatni, viharokkal együtt.

Nem értem az embereket, nagyon könnyen meggyőződhetnének az igazságról, csak egy ingát kellene kézbe venni, de a “nagyok” ezt nem merik, biztos bűnös lelkiismeretük nem engedi, ezért inkább hagyják pusztulni a világot.