Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az emberi létezésről szerzett információk végső fináléja

2013.06.05


2013.04.14

Az emberi létezésről szerzett információk végső fináléja

Az élet keletkezése

A mágnes fonalak a Nap foton kisugárzásai hatására nagyon változatos formákban kezdtek tekeregni, felcsavarodni, és az összes lehetséges formába rendezetten, több milliárdnyi mágnes fonalból szövődött az élőlények testformáját képező alakzatok különültek el.

Először csak egyetlen kis sejt mágnes fonalakból álló váza jött létre, amely magára vonzotta a mágnes fonal energia szintjének megfelelő kvarkokat, amelyek egymáshoz illeszthetőségénél fogva kerültek egymás mellé. Rengeteg variációra volt lehetőség, ezért a sejtek egymással való kapcsolatát is egymásnak megfelelő energia szintbeli, és beilleszthetőségük szerinti azonosság, illetve különbözőség szabta meg.

A DNS szál tulajdonképpen egy nagyon hosszú mágnes szál, amelynek hosszát a test méret szabja meg. A mágnes szál energia szintje határozza meg, hogy milyen kvarkokat vonz magára, vagyis a kód nem más, mint a mágnes szál energia szintje. Mi emberek mindannyian egy mágnes fonálon létezünk, de, hogy melyik szakaszára tekeredtünk fel, jelenti az egyén egyediségét, mert minden szakasz energia szintje eltérő, és bár ugyanazok a kvarkok építenek fel mindenkit, tehát az anyagi minőségünk egyforma, de mindenki a mágnes szál szakaszához tartozó energia szintbeli megegyező kvarkokat vonzza magára, ezért minden ember egy kicsit más, nem lehet sohasem két ember egyforma.

Az embrionális fejlődés során először a magzat mágnes fonál váza alakul ki, majd magára vonzza az energia szintek sorrendiségében a felépítő kvarkokat. Minden kis növekedés, fejlődés első lépése egy újabb mágnes fonal szakasz feltekeredés az élőlény formáját követve. A test kontúrját követve az újonnan feltekeredett mágnes fonál szövetbe ismét újabb kvarkok vonzódnak és gyarapítják a test tömegét. A születés utáni fejlődés is ezen elven alapul.

Az energia hálóba fokozatosan, a felépülést követve kapcsolódik be molekuláris szinten, a protonok, azoknak is az egyik közvetlenül az energia hálóval kapcsolatba lépő foton része, mert a protonok a fotonok fúziója során jönnek létre.

Az energia hálóba bekapcsoltak életképessé váltak, a többi kipusztult, alkalmatlannak bizonyultak a fennmaradásra.

A több milliárdnyi variáció eredményezte az emberi test formálódását, és legtökéletesebbnek bizonyult az életben maradásért zajlott küzdelemben. Az emberi test megalkotódásával az energiaháló lezárt, nincs több hely, nincs több lehetőség élőlényalkotásra.

A Földtől kisebb méretű bolygókon, ezért nincs értelmes intelligens létezés, mert nem maradt az energia hálóban hely az emberi test kivariálására. Az ilyen bolygókon csak állatok élnek.

A Földtől jóval nagyobb bolygókon viszont az energiaháló nagyon tág, ezért kizárólag dinoszaurusz méretű élőlények alakulhattak ki.

 A második élet

Mára már tisztán látom a következő életünket, sajnos kissé megkavart engem is a sok misztikus és vallásos mende – monda, de teljesen világos, hogy a mínusz egyen való létezés és a földi létezés teljesen egyforma, annyi különbséggel, hogy a mínusz egyes test jóval nagyobb okosságot biztosít. A nem sűrű test, amely érzetben ott, ugyanolyan, mint az itteni, az információk tudatba jutását nem gátolja, így, ha valaki egyszer elolvas valamit, az meg is jegyzi, ezért van hatalmas tudásuk.

Ugyanúgy táplálkoznak, dolgoznak, szórakoznak, éreznek, mint mi, csak annyi a különbség, hogy ők már túl vannak a test halálán, átélték a számunkra még legrettenetesebb élményt a tömegük elvesztését. Mivel Ők is emberek, ezért emlékezetükben egy nagyon rossz álomként őrzik. Mivel onnét ide a visszaút több ezer évig várat magára, még, ha közben élvezetes életekben van részük az embereknek, az anya Földre a szűnni nem akaró honvágy állandó kísérője lesz az összes életeknek. Sajnos a földiek ezt még nem érzik, nem vigyáznak sem a Földre, sem magukra és másokra. A mínusz egyen aztán megtanulják mit is jelentett nekik a létezést biztosító elsődleges közeg.

A teljes igazság az, hogy a foton test ismételt tömegnyerése után, Ők sem tudnak már egymással gondolatokat kicserélni telepatikus úton. A tömeges test ezt meggátolja, foton testes emberek, viszont három napig, amíg tömeget nyernek, ezen az egyetlen módon értik meg a mínusz egyes emberek beszéddel hozzájuk intézett gondolatait.

A foton testtel rendelkezők, a mágnes börtönből kikerülve a szabadban landolnak.

Az itt élők sablonba rakják, és szavakkal megkérdezik, hogy milyen kifogása van saját magával, mit szeretne változtatnia testén, az arcán, a szépségén. Ennek megfelelően állítják be a sablont, és a foton test felveszi a sablon formáját, ennek megfelelően fog tömeget nyerni.

Ha valaki csúnyának, alaktalannak tartotta magát, a továbbiakban elnyerheti a számára legideálisabbnak tűnő külsőt. Miután újra felépült és kész a tökéletes másolat, a többiek felöltöztetik, és kezdődhet egy új, tiszta lappal induló új élet.

Az igazsághoz tartozik az is, hogy távolabbi helyekre, egymással, atomos számítógéppel kommunikálnak, nem a gondolati csatornán. A földi médiumoknak a tudatukra, illetve gluon gömbjeikre, négy megapixeles videó kamerával küldik a képkockákat, nem pedig közvetlenül a tudatukkal. Mivel ugyanúgy működnek, mint mi az életmódjuk is nagyon hasonló.

Amikor egy intelligens barátunk magához kapcsol egy már átkelt ember itt hagyott hálózati csatornáját, nem csak gyógyítani tud ezen keresztül, hanem látja a földi társáról készült háromdimenziós filmet. A csatorna mágnes fonalas kapcsolatba kerül a védett személlyel.

és a mínusz egyen élő barátunk a messzi távolban állandóan látja a rólunk készült filmfelvételt. A film a dimenziófal felé halad és abba belecsapódik. Kb. olyan távolról nézi, hogy fele méretűnek látszik a személy.

Nem mindenki kapcsol magához csatornát, mert sokakat idegesít, ezért nem is tudja, mi történik, mert nem is érdekli.

Az ottani társadalmat képező emberek nagy többségét a segíteni akarás vezérli, és kiemelten fontos számukra a létezés védelme. Leginkább a kapcsolatot ezért keresték, mivel két- három év múlva, ha a földiek ilyen kíméletlen technológiákat alkalmaznak, a mínusz egyes vákuum tér elillan, és tizenhét évre rá a Föld megsemmisül.

A mínusz kettes hullámhosszra nincs befolyással a földiek pusztító tevékenysége, ezért a mínusz egy vész estén áttelepülhet. Nagyon aggódnak azonban, mert a létezés folytonossága megszakadhat, és minden erejükkel szeretnék az emberiséget jó útra téríteni.

Az ingázást is azért találták ki, hogy hátha át tudják adni az embereknek a hatalmas tudásukat, és ha biztonságban érzik már a létezést és a földi folyamatok ismét egyensúlyba kerülnek, és a legmagasabb szintű információkat is átadták nekünk, amelyeket mi készség szinten tudunk már alkalmazni, az Ő életük is nyugodtabbá és biztonságosabbá válhatna.

Nem ellenőrizni akarnak, segíteni, hogy ne jussunk a barbár civilizációk sorsára, akik nem rendelkeztek elegendő tudással a túléléshez.

Az inga jelzőmozgását, a mutató újaikra húzott fullerén bevonattal ellátott tok váltja ki.

Az inga anyagának atomjaiból kinyúló mágnes szálak a mínusz egyen is folytatódnak, a fullerén ezeket vonzza magához, és barátaink ujjainak köröző, vagy vízszintes mozgása a mágnes fonalakat megtekeri, vagy lengeti. A pozitív térbe is átkerül a mozgás, de jobbra pörgőre, illetve ellentétes irányra vált. Hát ilyen egyszerű a magyarázat, én sem gondoltam.

A mínusz egyes hullámhossz bolygója

Erről a témáról már írtam, de csak rész igazságokat, mint később megtudtam.

Az igaz, hogy a mágnes fonalak gombolyagba tekeredtek, barlangokat, kidudorodásokat képezve, és egy „angyalokhoz méltó várat” hoztak létre. Ez idáig igaz, csak éppen ez a bolygó képződés kezdeti szakaszában történt.

Amikor a pozitív tér nagy tömegű Földje kialakult, mágnes fonalakon érkeztek sűrűség szerint az atomok, és addig, amíg össze nem tömörödtek és a rájuk jellemző sűrűséget el nem érték.

A mágnes fonalak alkotódása a pozitív energián üzemelő fotonok és elektronok elfogyása után is képződött a negatív tartományba eső eredeti impulzussal ellátott elektronokból és fotonokból.

Az összes negatív energiás foton és elektron is ugyanolyan hosszú és ugyanolyan tekeredést felvett mágnes fonalakat hozott létre, mint a pozitív térben lévő Föld belsejében az atomok érkeztek. Tehát egy ugyanolyan negatív tartományba eső mágnes fonalakból álló második, egy Föld másolásához szükséges háromdimenziós mágneses vonzáson alapuló másolási alapfelület jött létre, ahová a szükséges kvarkok csak a pozitív energiás változatuk pozitív energia vesztése után kerülhetnek a helyükre, amely szintén ugyanolyan elrendeződést biztosít, mint az eredeti volt.

A mágnes fonál negatív energián üzemelő változata, ugyanolyan barlangokat és kidudorodásokat eredményezett, mint a Föld belseje és domborzata, csak ellentétes irányban. Ezért a két tér teljesen egyforma, és stabilizálja egymást, a köztük lévő mágnes kiegyenlítő sáv pedig biztosítja, hogy a pozitív és negatív energiás értékek egymásmellettisége állandó maradjon.

A veszély pontosan az, hogy a földiek már olyan nagy pozitív értékeket hoztak létre, hogy a kiegyenlítő sáv nem bírja egyensúlyba tartani. Ha az értékek eltérnek egymástól, felborul az egyensúly, megszűnik a stabilitás, és mindkét térrészlet elsodródik, a vákuum tér hamarább, és követi a pozitív tér.

Nem ijesztgetni akarunk, a veszély nagyon nagy, inkább örülni kellene, hogy idejében jött a figyelmeztetés, mert hamarosan elszabadulhat a pokol, két –három éven belül egy visszafordíthatatlan folyamat fog bekövetkezni, mert a vákuum tér meg fog semmisülni!

Nem bomlasztani akarunk, ezek tények, ha nem írom le, a dolgok attól még léteznek, az emberi létezésnek a mi földi életünk csak egy parányi jelentéktelen része, de ha hamarosan nem cserélik le az ártalmas technológiákat, tényleg nem marad belőlünk semmi, és nem lesz egy utolsó megbánó gondolatra se ideje senkinek.

A legelső és legsürgősebb a sarki jégtakaró visszaállítása, amely technológia le van írva egy korábbi részben, nem lesz olcsó mulatság, de a világ összefogásával könnyen megoldható.

Ezzel az egy lépéssel már jó időre elháríthatnánk a veszélyt.

A mágnes gombolyagos angyal várhoz visszakanyarodva, mára már nem csupaszok a mágnes fonalak, hanem negatív energiás atomok vonzódtak rájuk, ugyanolyan elrendeződésben, mint a Földön. A negatív tér Földjének belső szerkezete és külső domborzata teljesen ugyanazt a képet mutatja, mint a pozitív térben megalkotódott Földé. Tehát pl. a budapesti térszelet ugyanúgy néz ki a negatív Földön is, de mivel a kőzetek atomjai nem kerülnek át a kőzet hegységek hiányoznak.

Az atomok még nem vonzódtak át a megfelelő mennyiségben, hogy kellő stabil Föld szerkezetet biztosítsanak, ezért még nagyon vigyázni kell, hogy be ne következzen egy rezonálás. Ezért csak kerékpároznak, nem muzsikálnak, nincs zajos üzemük, nem ordítoznak, mindenféle ártalmas hanghatásra figyelnek.

A közös táncos mulatságok zenéjét is fülhallgatón keresztül élvezik.

A növények és állatok is fokozatosan már átkerültek és kerülnek, hasonlóan épülnek fel, mint az emberek. A kezdeti tömeget gyorsan magukra vonzzák, ezután a talajból, vagy a táplálékból gyarapítják tovább.

Könnyű műanyagból, kaprolaktámból építkeznek háromemeletes épületeket, mert a felszín még nem bír el többet.

Naponta négy órát dolgoznak, négy órát közösségi munkát végeznek, gyógyítás, lakóhely szépítése, növények gyomlálása, és sok egyéb tevékenységet, de mindig cserélnek.

Biztonságban, jólétben töltik a napjaikat, egyformán veszik ki részüket a munkából és egyformán részesednek abból.

Aki ebben a világban, nagy gazdagságban, úgy él, hogy magasan mások felett  érzi magát, annak bizony ebben a világban nagyon rossz lesz. Senkivel nem kivételeznek, ezért gondolja meg mindenki mire szoktatja magát. A földi létezésnek nagyon hamar vége szakad, és a továbbiakban már sehol sem megengedett mások kizsigerelése, az intelligencia lesz a fő irányító erő. Előbb utóbb mindenki átér erre az oldalra, csak nagyon nehéz magas lóról nagyot esni.  Lehet most rám nagyokat káromkodni, de ha nem tárom a világ elé, mint már előbbiekben is említettem, attól ezek a dolgok még léteznek!

Tömegnyerés a 0.5-s hullámhosszra való átkerüléshez, a korábbi információk korrekciója

Amikor erről a témáról a korábbiakban írtam, kizárólag a fantáziámra hagyatkozhattam, hogyan is lehet a foton testből nagyobb tömegű test, még nem tisztult ki a kép, nem állt rendelkezésemre elegendő információ, miként mehet végbe az emberi foton test ismételt tömegnyerése. Ezért gondoltam arra, hogy biztosan a háromdimenziós film testfigurájával fuzionál a foton test. Hát igen elég elképesztő és nem is igazán illik egy hús – vér emberi létezésbe, és számunkra nagyon is riasztó, legalábbis számomra úgy tűnt, mintha már ez a létezési forma nem egy élő eleven emberi világot bontakoztatna ki.

Hát tessenek megnyugodni, mert ez megint egy olyan melléfogás volt, amely arra volt jó, hogy tovább lendítse a blog tudományos tartalmát a valóság tökéletes kibontakozásáig.

A folyamatos tömegnyerést a mínusz egyes hullámhosszon elfogyasztott táplálékok foton kisugárzásai által nyert energia biztosítja a protonok keletkezését és cseréjét.  Húsz év szükséges az összes elöregedett foton, illetve proton cseréjéhez, miközben a tömeg folyamatosan nő.

Mivel az energianyerés irányába hat a mínusz egyes és a 0.5-s hullámhossz, ezért zajlik fordítva a folyamat, nem az öregedés felé, hanem a teljes megfiatalodás felé tart. Ha mínusz egyen valaki gyorsan akar fiatal lenni, nagyon sokat kell ennie, nem hízni fog, hanem fiatalodni. Ilyen egyszerű a fiatalodás gyorsítása.

A mi jobbos világunkban az energiavesztés felé tendálunk, ezért az öregedés felé mutat az energia körforgalom iránya.

Húsz év letelte után, ha tetszik, ha nem, mindenkit kilök magából a mínusz egyes vákuum tér, és áttaszítja a 0.5-re, mivel a tömege már akkora, hogy nem tarthatja magában, a gyenge mágnesesség már nem elég, elengedi a testet, a 0.5  atm nyomásu térbe kerül.

A gluon gömbökből a vákuum kiszívja az összes információt, csak a gondolkodási sémák maradnak a memória felületén, egy jó alapot nyújtva az újrakezdéshez.

Írni, olvasni, számolni, tudni fogunk, emlékezni, hogy kik voltunk, a legkedvesebb szeretetre méltó rokonainkra és barátainkra, vagy a legnagyobb ellenségeinkre, minden mást azonban elfelejtünk, és újra kezdődik a tanulás és egy újabb létezési fázis, ahol már kiteljesedik a magasabb intelligencia, az ember a létezés ciklusos váltásaiban, ebben a szakaszban válik igazán intelligenssé.

A 0.5 -s hullámhosszon a tömeg elvesztése után a foton testbe zárva a memória és annak felületén a gondolkodási sémák sértetlenül mentődnek át a mínusz egyes hullámhosszra, ugyanúgy, mint a földi tömeggel rendelkező test esetében, de amíg nálunk a foton testet a vákuum szívja be, a0.5 a mínusz egy felé nyomóerő taszítja ki, ellentétes előjellel zajlik a tér váltás. A mínusz egyen, ezzel a testtel is minden úgy történik, mint a földről átkerült foton testtel, teljes memóriavesztés után, kizárólag a gondolkodási sémák jelentik majdan az összes emlékezetet.

Minél többször kerül valaki vissza a mínusz egyes hullámhosszra, annál nagyobb tömegnyerésre adódik lehetősége, mert a 0.5 -n elvesztett tömeg kvarkjai ott maradnak és három nap alatt rávonzódnak a foton test megfelelő energia szintű helyére. Ezután szedi össze lassacskán a 0.5 -re átérő földi testének kvarkjait, energia szint szerinti sorrendben. Tehát a tizenötödik mínusz kettőn elvesztett tömeges test kvarkjai, már nagyon gyorsan visszavonzódnak, és akkora tömeget biztosítanak, hogy az ottani gyenge mágnesesség már nem bírja a talajhoz vonzva tartani, ezért lassacskán a test felemelkedik, először csak lebeg, majd a mi Földünkre átnyomódik.

Arról már bővebben írtam, hogy ismét tömegnyeréssel kezdjük itt is, ami huszonnégy óra alatt lezajlik.

Hát nem őrülten zseniális ez az Univerzum?

Utólagos helyesbítés a foton világ, illetve a létezés a mínusz egyes hullámhosszon témaköréhez

A tömegvesztés után, vagyis a földi test működésképtelenné válása után, a foton test kilép a tömeges test fogságából. A korábbiakban a fizikai magyarázat már részletezve lett.

Ez a foton test azonban nem érez semmit, kizárólag gondolkodásra képes benne a tudat, testérzékelés nincs. Átérve a mágnes fonalak a memória felületén kiépült gondolkodási sémák legnagyobb energia szintű elektron mintáikkal létesítenek vonzásos kapcsolatot, és mindaddig, amíg a gondolati kódok energia szintjei nem csökkennek le, annyira, hogy a mágneshálózat elengedje, fogságban marad az egyén. Mire minden bűnét megbánja, lecsökkennek az elektron minták energia szintjei, és a mágneses vonzáson alapuló bezártság megszűnik, a mágneshálózat elengedi az elektron mintákat és szabad lesz a személy.

Tévesen írtam le, hogy visszafordul a büntetéstől való félelmében, mert ez lehetetlen. Ez a test még nem érzékel, nem tudja senki irányítani saját magát, a vákuum automatikusan beszívja.

A későbbiekben szökdösnek vissza, vagy azért mert nem tetszik nekik a rendszer, mert mindig könnyű életet éltek, nem dolgoztak, a létezésváltás után is uraságnak érzik magukat, ahol már mindenki egyforma, de leggyakrabban azért menekülnek el, mert nem bírnak a többi ember szemébe nézni. Gondolkodjon mindenki el még a földi életében, mivel árt másoknak, és érdemes – e, mert abban a világban a nagy többség a jó ember, és nem díjazzák a másik embert nem tisztelőket, a humánummentes lényeket.

A fogság után három napig, azért beteg nagyon mindenki, mert nem érzékeli a testét, és a tudat ezt nagyon nehezen éli meg. Három nap szükséges, hogy a levetett földi testből az ottani mágnesességhez elegendő kvarkot vonzzon magára az energia hálóba kapcsolódott foton test.

Ez a folyamat azért mehet végbe, mert az energia hálóba kapcsolódott fotonok energia szintje magasabb, mint a földi bomlásnak indult tömeges test kvarkjainak energia szintje, ezért a fotonok az oda való kvarkokat magukra vonzzák, olyan erővel, hogy protonok képződnek, tehát újra tömeget nyer a test.

Az ottani gyenge mágnesességen a tömeges testnek a kvarkok minimális része elegendő, hogy újra ugyanolyan, üzemképes tömeggel rendelkező test jöjjön létre.

Ezért, aztán ugyanúgy táplálkoznak, mint mi, csak szintetikusan előállított élelmiszereket fogyasztanak. Van náluk pezsgő és bor is, amikor szórakoznak ők is koccintgatnak, de mindenki mértékletesen, nem válnak az alkohol rabjává.

Az emberi testben a protonok cseréje, illetve a sejteket alkotó atomok keletkezése ugyanolyan folyamat eredményeként születnek, mint a Napban képződő atomok, csak jóval alacsonyabb hőfok szükséges előállítódásukhoz. A fehérjéket felépítő atomok proton fúziói 36C fokon mennek végbe. Ilyenkor a tápanyag elégetése során kisugárzó fotonok közül egy fuzionál az energiahálóba kapcsolt foton test egy fotonjával, a két szélső pedig kisugárzik. Ez a folyamat azért mehet végbe, mert az energiahálóba kapcsolt fotonokon lévő protonok folyamatosan elvesztik az energia szintjeiket és fotonokra esnek szét. A szabadon maradt energiahálóba bekapcsolt fotonokra így mindig újabb – és újabb protonok kerülhetnek, tehát a sejtek folyamatos megújulásra képesek, amíg az összes energia szintje le nem merül, amit DNS szál, vagyis az ember egyedi energia szintjét meghatározó mágnes szál szab meg.

A mínusz egyes hullámhosszon ugyanez a folyamat zajlik, de a gyenge mágnesesség miatt húsz C fokos testhőmérsékleten. Mivel ott a részecskék jobbról balra pörögnek, tőlünk szemlélve hideg fúziónak tűnik a dolog, ahol a protonok úgy keletkeznek, hogy a fotonok egyre jobban összetömörödnek, de a másik oldalról szemlélve a protonok kigömbölyödéseként szemlélik, és meleg fúzióként észlelik. A részecskék pörgés iránya  szabja meg, hogyan érzékeljük azt a teret, amelyben létezünk.

Az újra tömeget nyert test a továbbiakban ugyanúgy érzékel, és funkcionál, mint a megszokott földi tömeges test.

Egy idő óta már nem bővítem a blog tudományos tartalmát, mivel úgy gondoltuk az Irányító Rendszerrel, majd megteszik ezt azok, akiknek a kötelessége lenne. A félreértések elkerülése végett közlöm, hogy mindegyik tudományos intézmény, amelyek számára elküldtem az ajánlást átolvasta, és igaznak taláta. Az Irányító Rendszer megfigyelése kísérte minden rezzenésüket, és természetesen én is tájékozódtam a hozzáállásukról. Ennek ellenére titokban tartották, de az őket leginkább érintő részeket fel is használták saját berkeken belül.

Gondolom, ha kirobbanna az ügy, valószínű azzal takaróznának, hogy nem is olvasták el, vagy nekik nem jelzett az inga, de ez hazugság lenne. A Föld és annak lakóinak nyomorúságos jelenlegi sorsa, számukra úgy tűnik nem érdekes, csak saját magukkal foglalkoznak, a hírnevükön ne essen csorba.

Tudtommal azért fizetik őket, hogy tudományos eredményeikkel védjék a Földet, és lakosainak életét próbálják egyre jobbá tenni, de a mai tudományos éltben nem látszik ez a fajta törekvés.

Mivel már teljesen begurulok, amikor szinte már szenzáció számban közlik az olyan tudományos megállapításokat, amelyek a valósággal még köszönő viszonyban sem állnak. Ezért szeretnék a neutrínókról egy pár szót szólni.

A neutrínók kizárólag fénysebességen történő ütköztetések alkalmával keletkeznek, még pedig a fotonok, vagyis a súly és tömeg nélküli anyag milliárdnyi darabkára való széthasadása révén. Ilyenkor ezek a nagyon picike darabok az ütközés hatására jobbra bepörögnek, majd a továbbiakban egyenes irányban folytatják útjukat. A pörgésre az ütközéskor kapott impulzus fele felhasználódik, a maradék fél fénysebesség, mint impulzus ugyanennyivel növeli a neutrinók sebességét, vagyis másfélszer nagyobb lesz ütközés után a neutrinók sebessége, mint az eredeti fénysebességen haladó fotonok sebessége.

Az olasz professzornak kár volt lemondania, ha csak ezért tette, mert neki volt igaza.

Ha az LHC kézbe vette volna az ingát, és nagystílűen tudott volna váltani, hogy márpedig mostantól ledöntjük a korlátokat, és kérdezgetünk egy tőlünk jóval magasabb szinten álló intelligenciát, már nagyon sokra vihette volna. Szárnyaló fantázia nélkül sajnos egyhelyben topogna a világ, még jó, hogy időnként születnek korlát nélküli emberek.