Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Észrevételezések III

2014.02.28

Ma hajnalban a google találati listájának, rendszerint az első vagy második oldalán szereplő, http://www.univerzumkeletkezes.eoldal.hu linkem eltűnt a google keresőből. Az univerzum keletkezése gyűjtő cím alatt futott. Remélem, hamarosan visszakerül, mert nagyon fontos, hogy sokan megtudják, mi folyik ebben a világban.

Én pontosan tudom, hogy kik állnak a háttérben, egyelőre még, nem külföldiek, mind magyar honfitársaink, akik felelősek azért, hogy idejében nem derült fény az emberiséget érintő legfontosabb ügyre.

Hagyták, hogy bekövetkezzen a katasztrófa, és nem tettek semmit, hogy az emberek életminőségét drasztikusan javítsák.

A miniszterünk pontosan tudta, hogy milyen hatalmas mértékű fellendülés következne be, ha minden megvalósulna, de saját hatalom féltése miatt eltitkolta, mert akkor az ő személye elsilányult volna, nem játszhatta volna a karizmatikus, minden problémát megoldó, tehetséges, rafinált politikus szerepét. Orbán Viktor nagyon nagy tudatbetegséggel rendelkezik, narcisztikus, a pszichopaták közé sorolható. A gondolati elektron mintái a hatalom és önzés körül forognak állandóan, annyira hogy már egymásra tapadtak, csak a lézeres gyógymód segíthetne rajta. Ez nem menti fel a felelősség alól, mert minden embernek kötelező önmagát kontrollálni, ha mindenki ilyen lenne, akkor diszharmonikus állapotok uralkodnának az élet minden területén.

Az Orbánt kiszolgáló magyar tudomány, vezető, fizikus rétege, szintén bűnös, még jobban, mint Orbán, mert ők pontosan tudták, hogy hatalmas, felbecsülhetetlen értéket képvisel ez a tudományos írás.

Most, csak a magyar bűnszövetkezettel foglalkozom, de ugyanilyen aljas indokok vezérelték a világ többi tudományos és az emberiség mentésére életre hívott szervezeteket, amelyeket az adófizetők tartanak el.

Mivel ezt az elméletet cáfolni nem lehet, csak bizonyítani, ezért, tűzzel-vassal akarták kiirtani, és ha nincsenek szakember barátaim, már Önök nem is értesülnének semmiről.

Úgy gondolták, hogy likvidálják az írásaimat, a katasztrófa majd hirtelen jön, és akkor senki nem fog tudomást szerezni arról, hogy megmenthették volna az emberiséget.

De akkor kiderült volna, a sok új tudományos tény, akkor kötelező lett volna alkalmazni, és minden ember nagyon jó helyzetbe kerül, akkor nincs többé szükség, kavarásból élő politikusokra és szervezetekre, tudósokra, mert minden magától átrendeződött volna.

Sok ezermilliárdokat spórolhattak az adófizetők, ha ezek a pozíciók megszűntek volna.

Vádolom őket, mivel mai napig olyasmiket kutatnak, amelyekre már nincs szükség, milliárdokat pazarolnak el, és a betegeket hagyják meghalni. Hány rákos beteg is halt meg azóta, hogy tudomásukra hoztam az általam feltárt legújabb gyógymódokat?

Azt gondolták, hogy majd úgy is a szegényebbek pusztulnak el, ők megússzák, és folytatják ugyanezt az életképtelen társadalmi rendszert, közben szép apránként ellopják a weboldal tudományos tartalmát. Mindig csak annyit csepegtetnek be, amivel hírnevet és pénzt szerezhetnek.

Egy biztos, hogy ez a katasztrófa senkit nem fog megkímélni, a pénzükkel és hírnevükkel nem fognak semmire menni, a betegség és az éhezés hozzájuk is be fog kopogtatni, az összeharácsolt pénzükkel legfeljebb a falakt díszíthetik, ha maradnak falak.

Hogy milyen minisztert választanak, az, az ország népét minősíti, csak tessék, rajta, válasszák meg azt a minisztert, aki lerágott csontokat dob a nép közé, és elrejti előlük a fenséges, mennyei, falatokat. Nem számít neki, hogy pusztulásba kergeti az őt éljenzőket, és védteleneket, nála mindenki egy kategória, Orbán Viktor kis inasa. Csak tessék megválasztani! Hajrá Magyarország hajrá magyarok!

Egy olyan világot élünk, ahol a demokráciára hivatkozó Putyin, köztörvényes rablókat vesz védelmébe, akik ki lopták a nép utolsó fillérjét is, és kebelbarátságra ölelte a magyarok hasonszőrű nagy vezérét.

Ez a társadalmi rendszer már régen megbukott, csak a rendszer haszonélvezői kapálóznak még, sajnálatos módon annyira barbár módon ragaszkodnak a kiváltságaikhoz, hogy inkább hagyják pusztulni a világot. Inkább meghalnak, de akkor sem hagyják, hogy mindenkinek jó legyen.

Az Univerzum gondoskodik róla, még ha nem direkt is az a célja, hogy a lealjasult társadalom megújuljon, a fejlődés ne álljon le, hanem haladjon előre, és a katasztrófa elmossa a régi életképtelen társadalmat, hogy felválthassa, egy előremutató, nagyszerűen működő társadalmi forma. Ez a társadalom már békés lesz, közösségi, tudatosult emberekkel, egyre jobban fog közelíteni a fejlett társadalmak felé. Igaz, hogy még húsz évnek el kell telnie, hogy meginduljon a fejlődés. Tíz évet vesz igénybe, hogy a jegesedés valamilyen szinten visszaálljon.

Intelligens barátaim nem fognak elpusztulni, bármennyire szerették volna az itteni hatalmasok, mivel náluk a víz deutérium változatban kerül át, mivel a részecskéiknek a pörgés iránya, ellentétes az itteni részecskéknek. Az ottani 23fokos hőmérsékleten fokozatosan megnövekszik az energia szintje, és megfordul a pörgés iránya, és víz keletkezik. A felesleges vizet tározókba gyűjtik, így nem lesz árvíz. Ott is vannak tengerek és folyók, csak ezért könnyebb féken tartani ezeket. Nem fognak túl szaporodni, mivel innét akkor is kevesen kerülnek át oda, ha tömegesen vesztik el életüket az itteniek. Az emberiség nagyon kis hányada jut át, a többieknek újra kell születni.

Annyi élelmiszer jut nekik is és a 0.5-hullámhossznak is amennyire szükségük lesz, mert tartalékolnak, és szintetikusan is tudnak előállítani. Az igaz, hogy összébb kell húzniuk magukat, de túlélik.

Azért nem avatkoztak be, mert nekik is nagyon megterhelő az előkészület, és végül is egyik világ a másik világ dolgaiba nem avatkozik be, legfeljebb segítőszándékkal figyelmeztetnek.

Az univerzumban minden fejlett társadalomnál ez alapszabály!

A mi pozitív hullámhosszon lévő földünk társadalma, sajnos még a barbárság fejlettségi szintjén áll!

 

Ezen írás után legalább kipróbálhatom, hogy mennyire vagyok elpusztíthatatlan, ha mégsem, akkor legalább szívességet tesznek, hogy elhagyhassam ezt a kegyetlen, gonosz világot!