Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kilátások a jövőre

2014.05.06

Mivel, a Napba került bolygó fotonjai hosszabb ideig fokozták a naptevékenységet, mint, azt előre becsülték a másik hullámhosszon élő barátaim, ezért a katasztrófa időpontja is előrébb tolódik. Pontosan én sem tudom, mikor, de sejtéseim vannak. Én nem kérdezem meg, nem firtatom, még a gondolatától is rosszul érzem magam. Az eredeti számítás szerint még két év lenne hátra, de nyilván a fotonok nagy mennyiségének kisugárzásai tovább növelték a felmelegedést, és a sarkvidékeket is jobban érték a Nap sugarai.

Csak egy hétköznapi példát szeretnék említeni a jobb megértés kedvéért.

Amikor szellőztetünk, és bent a lakásban meleg van, és kint a szabadban nagyon hideg, akkor a nagy nyomású hideg levegő pillanatok alatt benyomul és lehűti a lakást. Ilyenkor nagy az energia szintek közötti különbség.

Nyáron, ha, csak egy kissé melegebb a lakás, akkor a kinti hűvösebb levegő beáramlása sok időt vesz igénybe, mert lépcsőzetesen keveredik az eggyel kisebb energia szintű levegővel.

A sarkokon ugyanez a helyzet, a nagy nyomású hideg levegőt az egyre fokozatosan növekvő energia szintű levegő tartja vissza, mindig egy energia szinttel nő a kontinensek belseje felé.

A tartós, fokozott naptevékenység hatására, ez a jól felépített összhang megbomlik, felborul az egész klíma-egyensúly, és kijuthat könnyedén a nagy nyomású hidegáramlat, amely addig futja körbe a Földet, amíg az, fokozatosan felmelegedik, majd újabb és újabb hidegáramlat jut ki, amíg, el nem fogy a nagy nyomású hideg levegő.

Amikor már a hideg és a meleg levegő közötti nagy nyomáskülönbség megszűnik, a sarkvidéki levegő és a kontinensek belsejéből származó légtömegek keveredése is megindulhat, ami a nyomásuk kiegyenlítődésével jár, a maradék jég pedig iszonyú gyorsasággal elolvad.

A folyamat végére mindenhol 20C fok lesz, a sarkokon, pedig 10 C fok.

Ha valaki kíváncsi a katasztrófa bekövetkezésének pontosabb időpontjára, ingán keresztül kérdezze meg intelligens barátainkat.

Amióta, véletlenül belecseppentem ebbe az óriási nagy ügybe, megtudtam, hogy miféle emberek léteznek a világban.

Sok baj ért már, de mindig rózsaszín szemüvegen keresztül szemléltem a világot. Most megismerhettem igazán, és a rózsaszín szemüveget feketére cseréltem.

A világ minden táján azok az emberek, akikről azt hittem, hogy az emberiség védelmében tevékenykednek, kiderült, hogy saját magukon kívül nem érdekli semmi.

Elkeserítő tudni, azt, hogy még a katasztrófát sem akarták megakadályozni. És higgyék el, nem azért, mert nem vették komolyan azokat a tényeket, amelyekről a weboldalaim szólnak, pontosan az ellenkezője, azért nem tettek semmit, mert tudták, hogy igaz, és súlyosan veszélyeztetve érezték a saját érdeküket.

Az emberiség ős régi vágya vált valóra, túlélni a halált, és most mégis mély csend és hallgatás övezi az egész tudományos anyag mondanivalóját.

Írhatnék ezer oldalt is, hogy mi folyik a világban, de csak a magyarokra szorítkozom, mert itt élek, ez a hazám, és főleg honfitársaimnak akartam jobbat.

Az eltelt, több mint négy év alatt, folyton a kilábalást és a jobb létet vártam, de, ennek pont az ellenkezője történt, négymillió koldus országává váltunk. Egy millióan nagyon meggazdagodtak, és négyszer ennyien a tönk szélére kúsztak. Egyetlen európai országban sincs ekkora arcátlanul nagy kapzsiság, ami a magyarokra jellemző.

Sajnos, Orbán Viktor gátlástalansága a példakép, és ki lehet jelenteni, hogy a mai Magyarországon a bűnözőknek fut a szekér, ahová maga a miniszter nyújt segítőkezet.

Ártatlan embereket tesznek utcára, csak azért, mert már elmúlt ötvenéves, és nem alkalmazzák őket sehol, így aztán egyetlen utat mutatnak nekik előre, a szociális parcellába.

Orbán Viktor bűnös, mert tudta, hogy a legújabb tudomány alkalmazásával, már régen kilábaltunk volna, a betegek is meggyógyultak volna.

Ehelyett az oroszokkal szövetkezik, és atomenergiával akarja megoldani az energia problémát, holott nagyon jól tudta, hogy az itt leírt energiaféleségekkel megoldható az összes ember gondja. Ahol van olcsó energia, ott gomba módra lehet szaporítani a munkahelyeket.

Bűnös, mert miatta és a tudósai miatt nyomorba kerültek az emberek, ezért felhívom a figyelmüket arra, hogy saját pénzükből akadályozzák meg a kilakoltatásokat.

Ártatlan nagyapa a négyéves unokájával utcára kerülhet, mert a kislány édesanyja meghalt rákban. Kinek a bűne, hogy még mindig meghalnak rákban? A nagyapa ötven év feletti, végig dolgozta az életét és most érezze magát megalázva, mert nem adnak neki munkát?

Ez, csak egy eset, a rengeteg tragédia közül, amely elkerülhető lett volna, ha az intelligens barátaim által közölt alternatívát választották volna.

Amióta megjelent ez a legújabb tudományos publikáció, a kormánynak nincs joga az emberekkel megvásároltatni a drága energiát.

Pálinkás úr az MTA elnöke, mintha mi sem történt volna, úgy ossza a díjakat az elavult kutatgatásaikra, minta nem ismerné ezeket a tudományos eredményeket. Milliárdokat herdálnak el ők is és Orbánék is, a szegényekkel, pedig nem törődnek.

Azok az önző magyarok is szégyelljék magukat, akik a nyomoron és szenvedéseken, csak úgy átlépnek, elfordítják a fejüket, és nem számít, hogy nyakkendős bűnözők kormányoznak, hanem még melléjük állnak!

A romákkal takaróznak, hogy miattuk megy el a sok pénz, de ezek csak eszmefuttatások, kifogások, saját önigazolásuk, ők is tudják, hogy ez nem igaz.

A rájuk szánt pénz, halvány kis töredéke annak az összegnek, amit a politikusaink és oligarchák egymás közt szétosztanak.

Rátenyerelnek az EU-s pénzekre, majd az így nyert hasznot csendestársként bezsebelik. Orbán úgy bánik az emberek munkájából befolyt adóval, mintha a sajátja lenne, bár arra vigyáz, a közpénzeket elherdálja. Bátran ki merem jelenteni, hogy nyakkendős bűnözők kormányoznak.

Azt hiszik, hogy a katasztrófa a szegényeket és a gyengéket fogja elvinni, de ebben az esetben, ez nem igaz.

A nagy energia szintű vírusok és baktériumok invazív támadásai, a nagy energia szintű, vagyis az energia szintjeiknek megfelelő gazdatesthez vonzódnak, vagyis a jól táplált, jó kondiban lévő, eredetileg is magas energia szinttel rendelkező dominákat fogják célba venni.

Ebben az estben is érvényes lesz, hogy mindig a nagyobb energia szint kezdi és halad az alacsonyabb energia szintekkel rendelkezők felé. Ne érezzék magukat kiváltságosoknak, mert az univerzum sokkal okosabb, mint azt valaki is el tudná képzelni.

Az a társadalmi berendezkedési forma, amelyik már több ezer éve nem volt képes megújulni, azt jelzi, hogy az emberiség tudati szintje, még mindig a barbárság színvonalán áll.

Egy intelligens társadalom azonnal összefogott volna, és megakadályozta volna a katasztrófa bekövetkezését.

Az emberiség önmagától nem képes megújulni, törvényszerű, hogy jön egy váratlan nagy esemény, amely megújítja, és ez ellen nem tehet már semmit a sok kapzsi, harácsoló, akinek most veszni fog minden összeharácsolt vagyona.

Értéket előállítani, csak termelő munkával lehet, el lehet rajta gondolkodni, hogy a termelő munkások hány ingyenélő parazitát tartanak úgy el, hogy ők alig élnek a létminimumon, és az eltartottak pedig milliárdokat halmoznak fel.

Kormányozni nem politikusoknak kellene, hanem szakértőknek, profi szakembereknek, a közösség érdekében, egymásért és nem egymás ellen, akkor látványosan fejlődhetnénk.

A katasztrófa bekövetkezte előtt, minden országnak ezt kellene tennie, és felvenni a kapcsolatot a 0.1 –en élőkkel, hogy mit lehetne még tenni, hogy minél kevesebb áldozatot követeljen a katasztrófa.

 

Önök szerint ez intelligens társadalom?  Mikor lett volna ennek vége?

Csak a gazdagok érző lények?

Minden ember a szépre és a jóra vágyik, még a romák is! Kik csinálnak a romákból bűnözőket, és milyen történelmi, társadalmi okokra vezethető vissza, utána néztek már, mielőtt ítélkeznek?

Intelligens lények vajon ölik és kínozzák egymást?  Viszályt szítanak és háborúskodnak?

Mindenkinek önvizsgálatot kellene végeznie, de legfőképpen a felelős és hatalmi pozícióban lévő embereknek!