Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pozitív tér a vakuum térben

2014.03.03

Nagy lelki válságot éltem át, a katasztrófa veszély miatt, senki nem hallgatott meg, ezért nagyon fontos tudományos információk elsikkadtak.

De a megértés miatt, mégis tartozom ennyivel, azoknak, akik komolyan vették.

A mi nagy energia szintű terünkben, már pozitív energia szintjét elvesztett elektronok, az eredeti nagy rezonáns robbanás utáni maradék negatív energia szintjeire esnek vissza. A negatív energia szinttel rendelkező elektronok pörgési iránya ellentétes irányúvá válik, és az eredetileg adott, abszolút nullanyomású téren áthaladva, fokozatosan létrehozzák a vaakuum teret.

A pozitív teret a pozitív energia szinttel rendelkező elektronok hozták létre az abszolút nullanyomású, illetve nyomással nem rendelkező térben. A nullaértékű tér kiegyenlítő sávként fog üzemelni.

Mihelyst megkezdődött a vákuum tér képződése, a nulla atmoszféranyomású sávba bejutottak a kisugárzott fotonok, vagyis a plazma, aminek a hőmérséklete a nullaatmoszférás sávban hő kiegyenlítődési folyamaton ment át, illetve jelenleg is állandóan keveredik.

Az első negatív energiájú elektronokkal, majdnem egyidejűleg, fej-fej mellet jutott be a plazma 23C fokosan, amely a negatív energiájú elektronokat pozitív energia szintre emelte.

Mivel az energia szintnövelés bizonyos időt igényel, ezért mindig negatív energiájú elektronok is bekerülnek, és egymás mellett, majdnem, hogy párhuzamosan alakítják ki az ellentétes előjelű tereket.

Mivel nagyon sok plazma jut át, ezért jóval több a pozitív energia szintű elektron, és jóval kevesebb a negatív energia szintű elektron, ezért a vákuum térbe leépült a pozitív tér.

Az univerzumban nem lehetséges csak pozitív energiájú létezési forma, ezért a mínusz egyes hullámhossz valójában +0.1-es hullámhossz.

Az ismételten nagy energia szintre emelkedett elektronok visszakerülnek a mi nagy energiájú pozitív terünkbe, amikor megint elvesztik az energia szintjeiket, visszamennek a vákuum térbe. Az univerzumban mindenhol energia körforgalom zajlik, akkor lesz vége, ha az eredeti impulzusaikat elvesztik.

Az itt élők csak annyival különböznek tőlünk, hogy a gyenge mágneses térben, jóval kisebb, tömeggel rendelkeznek, de ők ugyanazt az érzetet érzik, mint a korábbi életükben, a nagy tömegű, nagy mágnesességgel rendelkező térben.

A foton testre már pozitív energia szinttel rendelkező elektronok vonzódnak vissza, nem három nap alatt, legalább két hét szükséges.